top of page

Roadbook

Op reis met je eigen routeboek
Roadbook afbeelding 1.png

Vrijheid blijheid! Dat is pas vakantie. Elke dag je eigen weg volgen op weg naar nieuwe ontdekkingen. Om aan het einde van de dag neer te kunnen strijken in een hotel of vakantiehuis dat zowel relaxed als verrassend is. Een heerlijke afsluiting van je dag!
 
Het vakantiegevoel begint al bij het samenstellen van je rondreis. Route uitstippelen, wat is er onderweg te beleven,  waar gaan we overnachten? Allemaal heerlijk om te doen om in de stemming te komen!  

Graag willen wij jou hierbij helpen. Zonder uitgebreid zoekwerk door jou, stellen wij de rondreis voor je samen. Uiteraard aan de hand van jouw wensen en ideeën. En met alle ruimte om de route te wijzigen en keuzes te maken uit verblijfsaccommodaties. 

Als voorstel ontvang je van ons een compleet routeboek,  waarin je precies kunt zien hoe jouw rondreis eruit zal zien. Binnen deze route kun je bepalen welke accommodaties je wel en niet van te voren wilt boeken. Alle prijzen voor verblijf en eventuele overtochten worden in de bijgesloten offerte vermeld. Net als reserveringen voor parken en bezienswaardigheden.  

Als je de route hebt samengesteld ontvang je van ons na de boeking een digitaal routeboek met navigatie. Te gebruiken op je laptop, smartphone of tablet. Uitgebreid en actueel, met routes, afstanden, bezienswaardigheden etc.  Zelfs obstakels en omleidingen onderweg worden gemeld. En uiteraard zitten alle benodigde vouchers voor gereserveerde overnachtingen of overtochten in het routeboek.  

Wil niet met eigen auto,  maar een auto huren?  Ook dat regelen wij voor je. Net als een eventuele vliegreis, waarvan ook alle vertrek- en aankomst info  wordt  meegenomen in het routeboek.  


Bestemmingen met roadbook
Italië,  Portugal en Spanje 
USA en Canada 
Cuba, Costa Rica, Jamaica en Mexico  

 


 

Roadbook afbeelding 3.jpg
EURAM_schermafbeelding van populaire Jou
Roadbook afbeelding 2.png
Digitale offertes en roadbook_bewerkt.pn

Even samengevat: 

-    een uitgewerkte offerte met route 

-    keuzes in routes, stops en hotels   

-    digitaal routeboek met navigatie 

-    actuele reisinformatie 

-    inclusief vouchers van reserveringen 

Voorbeeld van een reis met roadbook in Amerika

Wil je weten hoe je roadbook kan invoegen voor jouw reis, bel gerust (vrijblijvend) om de mogelijkheden te bespreken, of stuur even een mailtje dan nemen wij contact op.

Round Kaart Cutting
kompas

Something Blue Travel Noordwijk, reisagent, ANVR en SGR, groepsreizen, -
businessevents, reisbureau Noordwijk

bottom of page