top of page

Een onvergetelijke vakantie met behulp van een reisadviseur!

 Het uitzoeken en plannen van een vakantie kan erg tijdrovend zijn. Of je nu met de auto naar Frankrijk gaat om te kamperen of het vliegtuig wilt nemen om met een hele groep een Aziatisch land te bezoeken. In elk geval dient een hoop geregeld te worden. Dit betekent niet alleen het boeken van eventuele vliegtickets, activiteiten en accommodaties, maar ook het afsluiten van verschillende verzekeringen. Schakel de hulp en expertise van een reisadviseur in en laat je leiden door de beste tips en begeleiding. Zo zal de travel agent niet alleen ondersteuning bieden tijdens de gehele voorbereiding, maar ook tijdens de reis beschikbaar zijn om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Een goede ervaring voor al onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij niet alleen rekening houden met diens voorkeuren en wensen op het gebied van activiteiten en bestemming(en), maar bijvoorbeeld ook met betrekking tot gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden en de prijs-/kwaliteitverhouding.

Een reis die aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren

beach-hat-holidays-871060.jpg

Ons reisbureau is gespecialiseerd in alle soorten reizen. Dankzij de expertise van onze reisadviseurs zijn wij in staat elke klant van zijn of haar wensen te voorzien. Of je nu op zoek bent naar een fijn vakantiehuisje in Zeeland, een stedentrip naar Marrakesh, een weekendje weg naar Disneyland Parijs, een huurauto om vervolgens te kamperen in Frankrijk of een pakketreis met vervoer, accommodatie en activiteiten inbegrepen: bij ons kan het allemaal. Bovendien kunnen wij ook veel betekenen voor alleen-reizigers. Op dit gebied is namelijk veel meer mogelijk dan de meesten denken! Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje of de ideale incentive voor jouw partners? Ook op het gebied van zakelijke reizen staan wij graag voor je klaar. Zo denken wij maar al te graag mee met het opzetten van een concept dat aansluit bij de bedrijfsvisie en wensen van de organisatie. Hoe beter de organisatie en ervaring, hoe langer en positiever deze zal blijven hangen! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Extra service met een reisadviseur bij jou aan huis!

 Helemaal handig is dat onze reisadviseurs jou maar al te graag op een gewenste locatie en tijdstip verder op weg helpen. Zo hoef jij de deur niet meer uit en ervaar je de nadelen van een fysiek reisbureau niet. Weg met de wachtrijen! Zodra één van onze experts op de gewenste locatie arriveert, kun je meteen beginnen met het uitwisselen van ideeën. Omdat wij direct in contact staan met veel organisaties in de reisbranche, zijn wij in staat tijdens de afspraak informatie op te vragen van onder andere alle gerenommeerde autoverhuurbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties. Draai jij elke week 40 uur op kantoor? Geen enkel probleem. Onze reisadviseurs staan ook in de avonduren en weekenden graag voor jou klaar! 

Stippel jouw bruiloft uit tijdens een plannymoon

Doe jij ook mee aan de nieuwste trend op het gebied van trouwerijvakanties? Ga dan op plannymoon! Tijdens zo’n dergelijke reis kun jij samen met je partner genieten van het feit dat jullie verloofd zijn en ondertussen alvast het één en ander regelen voor de bruiloft. Doe inspiratie op in de prachtige, romantische omgeving waar jij en je verloofde lekker tot rust komen en samen kunnen zijn. Kom heerlijk uitgerust en ontspannen thuis om vol goede moed te beginnen aan het uitwerken van de ideeën die jij en je partner hebben opgedaan tijdens de plannymoon. Bij thuiskomst hoef jij slechts bezig te houden met het uitwerken van deze ideeën en voila! Jouw bruiloft is gepland. 

bottom of page