top of page

Advies van een travel agent voor een onvergetelijke vakantie!

Het uitstippelen van jouw droomvakantie is een erg tijdrovende klus. De meeste mensen hebben het druk, waardoor deze taak vaak in het weekend of in de avonduren wordt uitgevoerd. Velen ervaren dit in het begin als een leuk klusje, maar later beginnen de meesten het toch wel een stuk minder naar hun zin te hebben. Het aanbod is zo enorm, dat je makkelijk meerdere dagen kunt besteden aan het uitzoeken van verschillende opties. Maak een afspraak met een travel agent en laat je adviseren waar nodig. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook eventuele kosten. Onze reisadviseurs zijn gespecialiseerd in alle vlakken van de reiswereld en kunnen zo niet alleen passend advies geven op het gebied van het boeken van vliegtickets, accommodaties en activiteiten, maar ook zorgen voor zo gunstig mogelijke annulerings- en wijzigingsvoorwaarden. Bovendien staan de travel agents ook tijdens de reis voor jou klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. 

Op basis van persoonlijke voorkeuren een passend advies

photo-of-a-couple-hugging-each-other-151

 Wij hechten veel waarde aan de wensen en voorkeuren van onze klanten. Ons reisbureau in Noordwijk staat dan ook klaar om elke soort reis samen met jou te organiseren. Of je nu op zoek bent naar een paar dagen Disneyland Parijs, een roadtrip door Europa, een vakantiehuisje in Drenthe, een leuke camping aan het Gardameer, een stedentrip naar Barcelona, een groepsreis naar Zuid-Amerika of een treinticket naar Zwitserland: bij ons is niks te gek. Bovendien verzorgen wij ook pakketreizen. Zo hoef je tijdens jouw vakantie nergens meer naar om te kijken en zoeken we samen uit welke vluchten, accommodaties en activiteiten het best aansluiten op jouw wensen en voorkeuren. Deze worden van tevoren geboekt, zodat jij zonder zorgen lekker op reis kunt gaan. Toch vragen tijdens de reis? Onze adviseurs zijn altijd bereikbaar en kunnen je te allen tijden op weg helpen. Wil je graag alleen op reis? Onze travel agents zijn gespecialiseerd in het begeleiden van alleen-reizigers en staan direct in contact met gerenommeerde single reisorganisaties. Er zijn meer mogelijkheden dan je in eerste instantie misschien zou denken! 

Afspraak met een travel agent waar en wanneer jij wilt!

 Geen tijd om een reisadviseur te bezoeken? In dat geval komen wij naar jou! Kies voor onze extra service en profiteer van reisadvies op maat op een locatie en tijdstip naar wens. Zo hoef jij de deur niet meer uit en ontwijk je ook nog eens de lange wachtrijen bij een reisbureau. Helemaal handig is dat wanneer je van plan bent op groepsreis te gaan, iedereen aanwezig kan zijn bij de afspraak. Op deze manier ben je beter in staat gezamenlijk keuzes te maken op advies van een expert. Tijdens de afspraak zijn onze adviseurs in staat direct contact op te nemen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen. Heb jij doordeweeks overdag geen tijd? Geen enkel probleem, onze experts staan namelijk ook in de weekenden en avonduren voor jou klaar! 

Bereid jouw bruiloft voor tijdens een plannymoon

Doe mee met de nieuwste trend op het gebied van trouwerijvakanties en ga op plannymoon. Tijdens deze reis kun jij samen met je partner vieren dat jullie verloofd zijn én alvast inspiratie en ideeën opdoen voor de bruiloft. Het plannen van een bruiloft kan een erg tijdrovende en stressvolle taak zijn, maar tijdens een ontspannen vakantie kom je natuurlijk op de beste ideeën. Geniet van elkaar en van de aanstaande bruiloft en kom uitgerust thuis om vervolgens zonder stress een prachtige bruiloft te plannen. Bovendien kan een heerlijke bestemming ook nog eens perfect dienen als inspiratiebron! 

bottom of page